Angol bulvárlapok szerint Yaya Touré a Manchester City játékosa lesz a vb után, a Barca 28 millió fontot kap a focistáért.

A Manchester City és a Barcelona megegyezett egymással Yaya Touré vételárában - írja több angliai bulvárlap. A Daily Mail szerint Touré 28 millió font ellenében fog a Cityhez igazolni a vb után, így a legdrágább angliai védekező középpályás lesz.

Az elefántcsontparti válogatott kalandos pályafutása során már öt országban játszott korábban: a belgiumi Beverenben kezdte európai légióskodását, innen az ukrán Metalurg Donyeckba, majd a görög Olympiakoszba igazolt. Ez után Monacóba igazolt, majd 2007-ben lett a Barcelona játékosa.

A spanyol csapat tekintélyes nyereséggel adja el Tourét, ugyanis 9 millió eurót fizetett érte. A jelenleg a dél-afrikai vb-n tartózkodó játékos Manchesterben együtt szerepelhet bátyjával, Kolo Touréval.

(origo)

Címkék: barcelona foci angol fc manchester city yaya touré

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr482093754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása