Pécs fesztiválozik a legtöbbet

 2010.06.15. 15:36

Az Európa Kulturális Fővárosa program részeként megvalósuló több mint egy tucat programsorozat több száz fellépővel, a komoly- és könnyűzenétől a cirkusz- és utcaszínházi előadásokig, széles kínálattal várja az érdeklődőket. Egyebek mellett a Fishing on Orfű, a Cirkusz- és Utcaszínház Fesztivál, az Ördögkatlan Fesztivál, a Magyar Fúvószenei Nagydíj, a Felnőttbábfesztivál, a Sétatér Fesztivál, a Pécs Cantat, az International Culture Week in Pécs (Pécsi Nemzetközi Kultúrhét), a Rockmaraton és az EFOTT szerepel a kínálatban.

Idén a Pécs2010 EKF program jóvoltából olyan, korábban még nem látott nemzetközi produkciókat is vendégül láthat Pécs, mint például a nemzetközi Cirkusz- és Utcaszínház Fesztivál. Emellett olyan új kezdeményezéseket is útjára indíthat a város, mint a Magyar Fúvószenei Nagydíj, melyekre méltán lehetünk büszkék hosszú távon itthon és külföldön egyaránt- mondta Kardos József, a Pécs2010 EKF programigazgatója.

Forrás: Független Hírügynökség

Címkék: pécs fesztivál 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr422083736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása