Közös megegyezéssel szerződést bontott az FC Barcelona labdarúgócsapatával Thierry Henry - jelentette be a katalán klub.

A világ-, és Európa-bajnok francia csatár 2007 nyarán szerződött az egyesülethez, és 2009-ben hat sorozatban - köztük a Bajnokok Ligájában - diadalmaskodott a gárdával. A 32 esztendős támadó szerződése még egy évig volt érvényes.

"A szerződés felbontását a játékos kezdeményezte" - mondta Joan Oliver, a Barcelona általános igazgatója. A Marca szerint Henry a New York Red Bullsnál folytatja karrierjét.

Oliver azt mondta, az elefántcsontparti Yaya Touré szintén jelezte, hogy nem kíván a spanyol bajnoki címvédőnél maradni. A sportigazgató Txiki Begiristain ugyancsak távozik, a klub új elnöke, Sandro Rosell pedig hivatalosan július 1-jén áll munkába.
(MTI)

Címkék: barcelona foci spanyol fc henry thierry

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr792118293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása