Pak Dzsi Szung szerint Észak-Korea pontot fog szerezni a világbajnokság legerősebb csoportjában. A dél-koreai középpályás elmondta, hogy örül mindkét Korea kijutásának.

"Észak-Korea meglepheti a világot" - jelentette ki Pak Dzsi Szung, a Manchester United dél-koreai középpályása. Dél-Korea egy selejtezőcsoportban szerepelt Észak-Koreával a dél-afrikai vb előtt.

"Nagyon kíváncsi vagyok Észak-Korea meccseire a világ legjobb csapatai ellen. A legerősebb csoportba kerültek" - mondta Pak, majd hozzátette, hogy örül annak, hogy mindkét Korea kijutott a világbajnokságra.

A manchesteri játékos szerint Észak-Korea pontot fog szerezni a G csoportban, ahol Brazília, Portugália és Elefántcsontpart lesz az ellenfeleik.
(origo)

Címkék: foci vb dzsi fociválogatott pak szung észak koreai

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr422079059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása