ona Gábor,  a Jobbik elnöke Orbán Viktor napirend előtti felszólalására reagálva kijelentette, hogy "az akcióterv nagy részben jó", a beszéd "a Jobbik választási gyűléseinek hangulatát idézte". Ennek ellenére aknákat és hiányosságokat is felfedezett a programban, illetve hiányolta az akcióterv hatástanulmányait.

Ezután rátért az elmúlt néhány nap történéseire, amiket az új kormány őszödi beszédének minősített. "A kérdés az, hogy az itt elhangzottak mennyire voltak átgondolt tervek, és mennyiben voltak az elmúlt napok felelőtlen nyilatkozatai miatti kényszerpálya következményei". Kicsit kósázott, kicsit többet MSZP-zett, a szocialistákat a Muppet-show öregeihez hasonlította. "Önöknek nem bekiabálnia kellett volna, hanem síri csendben hallgatni. A magyar gazdaság oroszlánját, amit önök pumának neveznek, önök döglesztették meg, Kósa Lajos bűne csupán az, hogy a dögöt az egész világnak mutogatta" - mondta.
Vona beszéde második felében védelmébe vette a közszférában dolgozókat, illetve az államadósság újratárgyalását is felvetette. Elutasította az egykulcsos adórendszert. Hiányolta a multinacionális cégekkel szembeni fellépést és a "magyar" bankrendszer megteremtését. Javasolta még a magánnyugdíjpénztárak államosítását.
(Index nyomán Kuruc.info)

Címkék: orbán kósa viktor jobbik lajos elnök gábor vona

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr112066146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása