Fenyegető, ugyanakkor erőlködő szóhasználata miatt inkább komikus közleményben tiltakozik Szegedi Csanád jobbikos EP-képviselő székelyföldi irodanyitása ellen az Új Jobboldal nevű magyarellenes szervezet. Tudják, ők azok, akik szerint Székelyföld román föld, így tehát a székelyek nem is magyarok, akik pedig mégis magyarok, azokat ki kell űzni az országból. Mármint az úgynevezett Nagy-Romániából, amit tudjuk, kik, hogyan és miért tákoltak össze. Az csak a kérdés, meddig marad így.

Nehéz feladatok: ilyen például a magyarok által épített színház előtt skandálni, hogy Kolozsvár is román föld

Alább olvasható a minden szempontból rendhagyó közlemény, gratulálni az info@nouadreapta.org címen lehet.

Egy szélsőséges magyar EP-képviselő sürgős segítségre szorul!

A “föld iránti vágy” által hajtott horthysták szeparatista önkívülete minden “európai határt” túllép. Ezeknek a boldogtalanoknak már a világ legjobban felszerelt klinikái sem hoznak gyógyulást. Össze-vissza beszélnek, igényt tartanak mindenre, ami csak útjukba kerül. Az ő bajuk! Csakhogy nemrégiben Európa betegei román földre tévedtek. Szegedi Csanád EP-képviselő, a jobboldali szélsőséges párt, a Jobbik (román fordításban „jobb” vagy „igazabb”) képviselője június 8-án, kedden, felkérés nélkül irodát nyitott Marosvásárhelyen, ahová nem csak a magyarokat, hanem a „jó szándékú erdélyi románokat” is várja.

Az iroda megnyitóján Szegedi Csanád bejelentette, hogy bármi áron önrendelkezést szeretne Székelyföld számára. „Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kivívjuk az önrendelkezést. Dél-Tirolban erőszakos eszközökhöz is folyamodtak, remélem, itt hasonlóra nem lesz szükség”, nyilatkozta az eltévelyedett, és egyben hangsúlyozta, hogy ő és pártja jó kapcsolatokat ápolnak a romániai magyar szélsőséges szervezetekkel, mint például a Magyar Nemzeti Gárdával, az Magyar Ifjak Szervezetével (az Erdélyi Magyar Ifjakkal - a ford.), valamint a Székely Nemzeti Tanáccsal.

Mi több, a szökevény szerint Romániában érvényesíteni kellene az etnikai arányosság elvét a közigazgatásban, valamint a rendőrség és a katonaság kötelékében is. „Azt szeretnénk elérni, hogy Erdélyben hivatalos állami nyelv legyen a román mellett a magyar is.” Végezetül a magyar politikusokat is szidalmazta, állítván, hogy “Európa legnagyobb jogfosztott kisebbsége a magyarság, s ezért nemcsak a magyarok által is lakott országok politikusai a felelősek, hanem a magyarországi politikusok is. Ezt problémát a magyarországi politikusoknak kell megoldaniuk”, motyogta Szegedi. Tényleg teljesen elment az esze a tökéletlennek!

Túllépve szédült nyilatkozatainak nevetséges nüanszain, világos, hogy ez a fiú sürgős segítségre szorul. Éppen ezért biztosítjuk afelől, hogy amennyiben Román Állam jogi úton nem lép közbe, összehívunk egy interdiszciplináris, multinacionális, interkontinentális, interplanetáris csoportot, vagy amilyet csak akar, amely kivizsgálja, és azt követően megfelelő kezelésben részesíti, ingyen és kellő hatékonysággal!

A brassói Noua Dreapta (magyarul Új Jobboldal) sajtóirodája

2010. június 8.
(Kuruc.info)

Címkék: jobbik szegedi csanád ep képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr752145899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása